Waarom halo verlovingsringen zo populair zijn

Halo verlovingsringen zijn ongekend populair en dat is niet voor niets! Deze ring is gemaakt om alle aandacht naar de hand te trekken waar de ring aan zit. Als je dus van aandacht houdt, is dit de ring voor jou! Koop deze ring of zet hem op je verlanglijstje om te stralen als nooit tevoren! Wil je weten waarom en meer weten over de veelzijdigheid van deze ring? Lees dan verder.

Wat zijn halo verlovingsringen nou eigenlijk? In het Engels betekent het woord Halo een ring van licht, vaak om het hoofd van een heilig persoon. Ook in het kader van ringen heeft het woord halo met een ring van licht te maken. Halo verlovingsringen zijn ringen die een grote steen in het midden hebben, die omringd wordt door kleinere steentjes. Door het licht dat door deze kleine steentjes binnenkomt, wordt de aandacht gevestigd op de middelste steen. Deze lijkt lichter en groter en valt dus meer op.

Het is altijd interessant om te kijken wanneer een bepaald soort sieraad werd geïntroduceerd. De halo ring werd rond 1920 populair, toen de art deco stijl op kwam. Sindsdien is de halo ring niet meer uit de schappen van de juwelier verdwenen. Je hebt verschillende opties als je voor halo verlovingsringen kiest. Ten eerste kan je variëren met de kleuren van de kleine steentjes rondom de grote steen. Je kunt ze bijvoorbeeld een andere kleur geven om nog meer focus op de middensteen te leggen. Je kunt zelfs meerdere lagen van de kleine stenen om de grote steen heen leggen. Kan je de bling bling al zien?

Daarnaast kun je ook variëren met de ring zelf. Zo kun je het metaal van de ring blank laten, maar je kunt deze ook nog laten bedekken met steentjes. Je kunt natuurlijk ook het materiaal van de ring kiezen. Witgoud, geelgoud of zilver? Alles kan.

Het is niet gek om te bedenken waarom halo verlovingsringen zo populair zijn. Ze zijn mooi, klassiek en geven elke vrouw wat extra glans. Elke vrouw zou blij zijn om deze tijdens de maanden van haar verloving trots te dragen en te schitteren op weg naar de grote dag.