Op zoek naar nieuwe overhemden, strijkarme overhemden

Ben het super zat. Dat strijken. Ja geen enkele man doet dat graag toch. Maat van mij, Thomas die zei, je hebt tegenwoordig van die strijkarme overhemden. Die kun je gewoon aan zonder te strijken, je kan ze wel strijken maar is strikt genomen niet echt noodzakelijk. Nou dat lijkt me wel wat. Want ik draag wel graag overhemden. T-shirts of polo draag ik eigenlijk vrijwel nooit.

Ik vroeg hem waar koop je die overhemden dan specifiek? Hij gaf aan ze hebben hele fraaie modellen bij de specialist hemdvoorhem.nl. Je hebt daar gratis verzending en retourneren dus je kant altijd een zootje bestellen beetje proberen en kijken wat je lekker vindt zitten wat er beetje strak uit ziet waarom niet.

Ze hebben overhemden van de beste merken zoals Seidensticker en ook Olymp, dat zijn de beste kwaliteit overhemden zo een beetje te verkrijgen op de Europese markt.

Fraaiste model in de collectie na lang rondzoeken vond ik de Olymp modern fit overhemden licht blauw gestreept. Die hadden ze gelukkig nog in mijn maat dus sowieso toegevoegd aan mijn winkelmandje.

-> https://www.hemdvoorhem.nl/overhemden

Maar ook MARVELIS Modern Fit overhemd, rook blauw viel zeer in de smaak bij mij. Een prachtig tijdloos overhemd geschikt voor casual en ook zakelijke aangelegenheden. Zeer veelzijdig dus en dat is precies wat ik nodig heb.

Ten slotte, derde en laatste overhemd dat ik kocht is Calvin Klein Slim Fit overhemd (Bari), nacht blauw. Prachtige kleur blauw vind ik dat. Sowieso een top merk natuurlijk dat Calvin Klein. Extra slim fit dus zit goed om het lijf kan ik je zeggen.

Ik had alle drie de overhemden al na een dag in huis. Ik heb ze alle drie gehouden. Stuk over stuk hoogwaardige overhemden die geen strijkbeurt vereisen wat het leven voor mij een stuk makkelijker maakt, zeker een dikke aanrader!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *