Jurkjes van Vanilia: stijlvol en van hoge kwaliteit

Het merk Vanilia maakt prachtige jurken, met speciale stoffen en verrassende en frisse designs voor iedere gelegenheid. Dit Nederlandse merk werkt vooral vanuit klassieke modellen, maar geeft hier een eigenzinnige twist aan die er voor zorgt dat de jurken niet alleen vrouwelijk en stijlvol overkomen, maar ook een frisse uitstraling hebben. Of je nu kiest voor een Little Black Dress, een meer casual jurk met een hip patroon of een vrolijk lang model, de jurken van Vanilia geeft een elegante en hoogkwalitatieve look waarmee je overal voor de dag kunt komen.

Jurkjes van Vanilia stijlvol en van hoge kwaliteit

Eigen design, en eigen productie

Bij Vanilia wordt veel aandacht besteedt aan persoonlijke en interessante designs, waarmee je je een unieke look aan kunt meten. Dat houdt onder andere in dat de ontwerpers zelf de stoffen verzamelen en in het atelier in elkaar gezet worden. Vervolgens wordt de productie in Turkije in eigen huis verzorgd – iets dat Vanilia al meer dan 20 jaar zo laat doen. Dit is in de modewereld zeer uitzonderlijk, maar heeft uiteraard enkele voordelen. Dit garandeert snelheid, maar ook kwaliteit: Vanilia kan zelf controleren dat de jurken allemaal goed in elkaar zijn gezet en voldoen aan de eisen die het merk stelt aan de kleding.

Duurzaamheid en eerlijkheid staat centraal

Bij Vanilia wordt vooral veel gelet op duurzaamheid. De stoffen worden bijvoorbeeld uitgezocht met het oog op bewuste en ethisch verantwoorde productie. Zo weet je zeker dat je een eerlijk product in handen hebt, waar geen kinderarbeid bij aan de pas gekomen is of op een andere manier een nare tint aanzit. Ook het milieu wordt daarbij in acht genomen: stoffen worden dichtbij het atelier ingekocht. Eerlijke jurken dus, waar je met een gerust hart van kunt genieten. Dankzij de productie in het atelier in Turkije weet Vanilia ook met zekerheid dat er nergens in het productieproces iets mis gaat.

Kom zelf kijken in een boetiek van Vanilia

De boetieks van Vanilia zijn bijna allemaal gevestigd in monumentale panden, met een fijne uitstraling. Iedere van de 19 winkels is dus weer uniek. Ook in de winkels wordt veel rekening gehouden met duurzaamheid en met het milieu: geen plastic tassen, geen tropisch hardhout en hergebruikte interieurobjecten geven een stijlvolle maar ook eerlijke sfeer. Je kunt hier altijd terecht voor de laatste designs. Kom dus snel langs, of kijk op internet of er een mooie jurk tussen zit die voldoet aan jouw smaak.